Начало / Портфолио

Портфолио

Екипът ни е разработил множество проекти и е изпълнил редица поръчки, финансирани от директни клиенти или финансови донори като Програмите PHARE, INTERREG и LIFE на Европейската Комисия, Програми на Глобалния Екологичен Фонд (ГЕФ), Програмата на ООН за развитие (ПРООН), Оперативна програма „Околна среда”, Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”, Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”, Програма за развитие на селските райони и др.

Чрез избор на съответната година от менюто вляво можете да се запознаете със списък на основните изпълнени от нас поръчки през последните години.

За повече информация, моля, изпратете запитване чрез формата за обратна връзка на сайта.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел