Начало / Услуги / Организационно развитие и изграждане на капацитет

Организационно развитие и изграждане на капацитет

Предлагаме услуги по подготовка и реализация на обучения за развитие на човешките ресурси, ефективна работа в екип и организиране на разнообразни “тиймбилдинг” мероприятия.

Предлаганите от нас програми са с практическа насоченост и могат да включват както специализирани модули за постигане на вашите цели, така и дейности като залесяване, изграждане на екотуристическа инфраструктура, опазване на защитени територии, видове и местообитания, което носи реални ползи не само за нашите партньори, но и за околната среда.

Предлагаме и съдействие на нашите клиенти при избор и осигуряване на най-подходящата локация за вашето събитие, както и допълване на програмата с различни мероприятия от спортен, познавателен и приключенски характер.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел