Начало / Новини / Седмица на гората 2012 – „Гората за децата”

Седмица на гората 2012 – „Гората за децата”

03.04.2012

На 03.04.2012 на централния площад в гр. Враца официално бе открита Националната Седмица на гората – 2012 г. с участието на министъра на земеделието и храните М. Найденов и ръководството на Изпълнителна Агенция по Горите.

Тази година мотото на Седмица на гората е „Гората за децата”. В момента децата седят само пред компютрите, искаме да са сред природата, каза министър Найденов. По думите му те трябва да практикуват зимни спортове, да има велопътеки, екопътеки в планините.

Честит професионален празник на всички лесовъди и хората, обичащи горите и работещи за тяхното опазване и устойчиво управление!


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел