Начало / Новини / Информационна среща относно разработването на План за управление на резерват "Тисата"

Информационна среща относно разработването на План за управление на резерват "Тисата"

27.01.2014

Дирекция на национален парк „Пирин” и „ПИ ДИ ЕМ Сървисис” ООД организират работна среща - дискусия за оповестяване началото на процеса по разработване на План за управление на Резерват „Тисата” за периода 2014 – 2023 г.

Срещата ще се проведе на 30.01.2014 г. /четвъртък/ от 10.30 часа в гр. Кресна, в сградата на община Кресна - зала 1. Ще бъде представен екипът ангажиран в разработване на Плана за управление както и процесът по изготвяне на документа - цели, особености, задачи, времева рамка и др. Поканени за участие за всички заинтересовани страни, които се очаква да изразят вижданията си и да формират партньорска основа за процеса на управление и стопанисване на защитената територия.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел