Начало / Новини / Спасяване на фиданки

Спасяване на фиданки

14.02.2014

На 12.02.2014 г. екип на "ПИДИЕМ Сървисис" ООД организира акция по преместване на 300 дръвчета в обект на Национална компания "Индустриални зони" - Божурище.

Младите дръвчета от бял бор бяха извадени от трасето на новостроящ се път, след което бяха засадени отново на депо с цел бъдещото им разсаждане на територията на обекта. По този начин бе предотвратено прякото им унищожаване и ще им бъде осигурен шанс да допринасят за качеството на околната среда в процеса на своето развитие.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел