Начало / Новини / Природозащитни дейности с екипа на Ситибанк

Природозащитни дейности с екипа на Ситибанк

10.06.2014

На 08.06.2014 г. организирахме доброволческа акция с екипа на Стибанк Европа АД в центъра за опазване на сухоземни костенурки в гр. Драгоман.

Акцията бе организирана от "ПИДИЕМ Сървисис" ООД в сътрудничество със Сдружение за дива природа „Балкани”. Доброволците от екипа на Ситибанк извършиха редица дейности, включително довършителни работи по оградата на центъра, почистване от тревна растителност на клетките за костенурки, засяване на хранителни тревни смески, поливане и др. Очаква се след инсталиране на охранителна система, "хотелът" за костенурки да приеме първите си обитатели, допринасяйки за опазването и възстановяването на сухоземните костенурки в региона.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел