Начало / Новини / Подкрепа за горската сертификация в България

Подкрепа за горската сертификация в България

02.07.2014

"ПИ ДИ ЕМ Сървисис" ООД сключи договор за оказване на техническа и експертна подкрепа за изготвяне на национален стандарт за горска сертификация по системата на FSC. 

В рамките на договора наши експерти ще подпомогнат дейността на националната работна група при разработването на нов национален стандарт за сертифициране управлението на горите съгласно международно признатите принципи и критерии на Forest Stewardship Council (FSC). След финализирането на стандарта, той ще бъде използван като основа за извършване на всички дейности, свързани с горската сертификация по системата на FSC  в България.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел