Начало / Новини / Интерактивна карта за РО "Главиница-Тутракан-Сливо поле"

Интерактивна карта за РО "Главиница-Тутракан-Сливо поле"

28.11.2014

Приключи работата ни по картиране на основните обекти за туризъм на територията на Рибарска област "Главиница-Туртака-Сливо поле" и разработването на онлайн интерактивна карта http://gts-map.org/.

Поръчката е изпълнена от екип на "ПИДИЕМ Сървисис" ООД в рамките на проект, реализиран от сдружение "Орфей и Доспат" с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор Рибарство.

Картата съдържа информация за основните туристически маршрути и забележителности на територията на рибарска област "Главиница-Тутракан-Сливо поле" с GPS данни за всеки обект, достъпни за download.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел