Начало / Новини / Интерактивна карта на Високи Западни Родопи

Интерактивна карта на Високи Западни Родопи

26.06.2015

Приключи работата на "ПИ ДИ ЕМ Сървисис" ООД по изпълнение на малка обществена поръчка с предмет „Картиране на Рибарска област „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат” и изготвяне на онлайн база данни с интерактивна карта“.

Работата ни включваше анализ на обектите за туризъм в целевата територия, картиране на обектите с ГПС-приемници и обработка на ГПС-данни, заснемане и обработка на фотографии, изготвяне на описания за обектите, превод и захранване на страницата с информация.

Инерактивната карта вече е напълно функционална и достъпна за свободно ползване в интернет. В нея можете да намерите информация (на български и английски езици) за ключови туристически обекти в Рибарска област „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат”, както и GPS-данни (файл с точки и маршрути), които са достъпни за download и могат да се използват за навигация на терен.


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел