Начало / Новини / "Зелен" тийбилдинг с екипа на Ситибанк - България

"Зелен" тийбилдинг с екипа на Ситибанк - България

18.06.2012

На 17.06.2012 г. организирахме фирмено мероприятие за екипа на Ситибанк - България на територията на Природен парк "Витоша".

В рамките на акцията съвместно с доброволците на Ситибанк и служители на ДПП "Витоша" извършихме ремонт и обновяване на съществуващ туристически заслон над с. Бистрица, възстановяване на огнище/барбекю, изграждане на дървено мостче, ремонт на водохващане, почистване на прилежащите поляни и пътеки от битови отпадъци. Както всички организирани от нас мероприятия, целта ни беше да постигнем не само повишаване на екипния дух и подобряване на съвместната работа в компанията, но и да осигурим реален принос за опазването на природата и по-добри възможности за екотуризъм в Природен парк "Витоша". Благодарим на всички участници за ентусиазма и ефективната им работа!


Проект на фокус

Интерактивна туристическа карта Високи Западни Родопи - Батак, Девин, Доспат

Интерактивната карта е разработена от ПиДиЕм Сървисиз в рамките на проект, реализиран от сдружение „Ново бъдеще за Доспат“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма за развитие на сектор рибарство в рамките на МСР на МИРГ „Високи Западни Родопи – Батак, Девин, Доспат“.

Сертификати

Фирмата е сертифицирана от Изпълнителната Агенция по горите към Министерство на земеделието и храните за производство и търговия с горски репродуктивни материали на национално и международно ниво.

Експертите от нашия екип са лицензирани в различни области, включително: горско стопанство, горска сертификация по системата на FSC, работа с Географски информационни системи, извършване на оценки за въздействие върху околната среда, туризъм и др.


Сайт от Loopink & Цвят и пиксел